Foredrag om Hypnosens forunderlige verden

Jeg vil med!

Hvordan kan hypnose hjælpe dig med at opnå personlige og professionelle mål?

Dette informative og spændende foredrag vil give dig en dybdegående indsigt i hypnose og hypnoterapi og hvordan det kan hjælpe med at løse en lang række udfordringer og problemer.

Under dette foredrag vil du lære om, hvad hypnose er, og hvordan det fungerer. Du vil opdage, at hypnose er mere end bare det, du ser på tv eller film, og at det kan være en effektiv metode til at opnå personlige og professionelle mål.

Foredraget vil også udforske, hvorfor hypnose er så effektivt og hvordan det kan hjælpe med at behandle alt fra stress og angst til fobier og afhængighed. Du vil lære om hypnoterapi og hvordan det kan hjælpe med at løse problemer, som du måske troede var umulige at overvinde.

 Hvad er hypnose og hypnoterapi?

 Hvorfor og hvordan virker hypnose?

 Hvorfor er hypnoterapi så effektiv?

Jeg vil vide mere

Vores erfarne og dygtige foredragsholdere vil dele deres viden og ekspertise med dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om hypnose og hypnoterapi. Vi er sikre på, at du vil finde dette foredrag informativt og underholdende.

Uffe - 43 år
Uffe - 43 år
Psykoterapeut, hypnoterapeut, og international certificeret instruktør i både avanceret- klassisk hypnoterapi og i klinisk hypnose.
Jeg er et menneske optaget af, hvordan jeg og mine klienter kan leve livet bedst muligt i overensstemmelse med egne værdier på en måde, hvor det er muligt at tage ansvaret, styringen og magten tilbage de steder den kan være aflagt. Jeg tror på vi alle har en iboende evne til at være afspændte, og leve i fred og glæde indeni og derved udenfor.
At være i bevægelse, nysgerrig og undersøgende indeni og derved udenfor gør os i stand til at være i, og forblive i den bevægelse som giver det gode og frie liv. Dette optager mig stærkt.
Nadia - 36 år
Nadia - 36 år
Pædagog, multicertificeret master hypnoterapeut, og mor til 3 drenge.
Jeg er høj på taknemlighed og vanvittig optaget af at være i bevægelse indeni. Skabe og forandre – både i mit eget liv, og i hvordan jeg hjælper mine klienter til at opnå deres mål, ønsker og drømme.
Jakob - 43 år
Jakob - 43 år
Hypnoterapeut, bilsagkyndig og musiker.
Danmark er et frit land men hvor fri er du…??
Tit og ofte bliver vi stoppet af gamle koderninger, begrænsninger, fejloverbevisninger samt store og små traumer. Store dele der styrer vores liv ubevidst på en uhensigtsmæssig måde.
Med hypnoterapien kan vi justere, optimere og sætte dig fri igen.
Fri for at burde, at skulle, det at få trukket noget ned over hovedet. Dette andre folk lægger over i dig, som de ikke selv kan være med.
Alt dette og det du ikke kan være sammen med, bliver neutraliseret sikkert, frit ved fælles arbejde.
For mig er hypnosens forunderlig verden et powerfull men også nænsomt værktøj til at få mine klienter på rette kurs igen
Stærkere, mere værdifuld og hjemme i sig selv.

Tilmelding

Disse er byerne vi kommer til:

16. Maj kl. 18:00 – 20:00 – Kolding Bibliotek

22. Maj kl. 18:30 – 20:30 – Vejle Bibliotek

Flere lokationer vil komme løbende.

Vælg din lokation ved tilmelding nedenfor.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Tilmelding koster 50 kr. sendt via mobilepay til 30 86 62 14

Jeg vil med!