Anbefalinger

Anbefalinger af mit arbejde med behandling af tandlægeskræk:

Til rette vedkommende.

Udtalelse

Vi har i de sidste 6 mdr. haft Uffe Mæng tilknyttet til Holstebro tandklinik, hvor han har hjulpet vores patienter i gennem tandbehandlingen.

Uffe er rigtig dygtig til at forstå den enkelte patient og mærke efter, hvordan han skal tackle situationen. Nogle patienter har haft angst i mere eller mindre grad, og dem har Uffe hjulpet til en bedre oplevelse, og de er på kort tid blevet mere trykke ved situationen, og er stadig tilknyttet klinikken.

Andre patienter har haft så meget angst for smerte, i de tilfælde har Uffe uden at tøve, taget med til deres behandlinger på klinikken, og det har hjulpet i en grad, så de patienter kan føle sig trygge og forsat blive behandlet.

Jeg som medarbejder på Holstebro tandklinik har oplevet Uffe som meget faglig dygtig og nærværende, god til at mærke efter hvad den enkelte patient har behov for, kan kun sige at han gør en kæmpe forskel og gør det med ro og overblik, han giver sig tid til hver enkelt patient. 

Kan kun sende de varmeste anbefalinger.

M.v.h.

Henriette B. Gjørup (Medarbejder på Holstebro tandklinik)

Hvis der skulle være spørgsmål til dette er rette vedkommende meget velkommen til at kontakte Holstebro Tandklinik på 97420039

Herunder er nogle få klient skrevne evalueringer så du for selvsyn kan se hvor effektivt hypnose kan transformere al ubehag som har med tandlæger af gøre. Jeg har arbejdet hos Otterup tandklinik, og Holstebro tandklinik. Naturligvis med samme succes.

Retur til tandlægeskræk