Hvem er jeg?

Mit navn er Uffe Mæng. Jeg er far, ægtemand, behandler, og i live!

Privat er jeg gift med min elskede hustru Helle <3 Sammen har vi Nanna på 4 år, og Kalle på 2 år. Og Trille, familiens lille vuffer.

Jeg er et menneske som har frigjort mig af samfundets livsbegrænsende bånd. Jeg oplever verden og tillader mig at være med og i alt hvad livet er. Og smukt ér det – livet!

Jeg tror på, at alle mennesker kan få re-aktiveret den for alle mennesker iboende evne til at mærke hvad der er rigtigt og sandt OG at handle i overensstemmelser med egne værdi og normsæt.

Dén måde at anskue verden på er blandt andet dét jeg grundlæggende arbejder ud fra som terapeut. Det er min erfaring, at de mennesker som er i stand til (TØR!) at gøre DET de har lyst til, på DEN måde de har lyst til, og på DET tidspunkt de har lyst til – dé mennesker går det godt. Disse mennesker er i stand til at tage ejerskab og ansvar for at gøre det nødvendige for at blive korrekt og rart afladt indeni.

Jeg har gennem de sidste 20+ år gennemgået knap 3.000 egenterapi timer, og dét grundige kendskab til mit eget indre gør mig i stand til, i samarbejde med dig, at bevæge dig derhen hvor det er helt perfekt for dig!

Jeg har gennem mit liv oplevet rigtig meget, lige fra et seksuelt misbrug under ægte tortur i årevis som lille barn ( personen var UDENFOR familien!) over et 19 år langt grænseløst stof og alkohol misbrug med flere dødelige overdoser, hjemløshed, og prostitution over depressioner, selvskade, og tomhed.

Alt dette gør at uanset hvad du kommer med vil jeg i nogen udstrækning have oplevet det på egen krop og har derfor en helt anden evne til at hjælpe dig end de behandlere som blot har læst sig til det. Og de uendeligt mange egenterapi timer, uddannelser, og supervision gør mig samtidigt i stand til at forblive objektiv så du sikrer dig det er DIT indre som vi arbejder med og ikke jeg.

Før du evt køber et forløb hos mig så læs betingelserne under fanen priser.

Når du vælger mig…

Når du vælger mig som din terapeut, så sikrer du dig en terapeut, som professionelt ALTID efterkommer og efterlever de, af psykoterapeutforeningen og National Guild of Hypnostists samt American Board of Hypnotherapy´s , fastsatte krav for tavshedspligt, etik og moral.

Kravene kan findes på

  • www.psykoterapeutforeningen.dk
  • www.ngh.net
  • www.abh-abnlp.com

Tavshedspligten er hos mig fuldkommen og journaler opbevares bag dobbelt låste døre.

Jeg kører min forretning i fuld overensstemmelse med de fastsatte GDPR krav