Når du vælger din terapeut…

Når du vælger den terapeut du ønsker skal hjælpe dig, er der flere ting, jeg håber du vil være opmærksom på, og kritisk overfor.

Det er yderst vigtigt, at du føler dig tryg ved terapeuten.  Det er vigtigt, at du har tillid til terapeuten, ellers kan arbejdet være spildt.

Du skal sikre dig at vedkommende har en kompetent uddannelse og holder dette vedlige. Det er AF STØRSTE VIGTIGHED, at din terapeut modtager supervision på sine klienter OG går i egenterapi.

I den Danske hypnoseverden og SÆRLIGT i 5-Path/7th Path verdenen hersker der desværre en – i min optik: ulækker holdning: at egenterapi ikke har nogen særlig vigtighed.

Når jeg uddanner hypnoterapeuter er det er krav for certificering at de kommende hypnoterapeuter gennemgår en omfattende egenterapi. både før, under, og efter uddannelsen.

Jeg har det sådan, at hvis ikke du arbejder vedvarende med dit eget indre så skal du afholde dig fra at arbejde med andre menneskers indre!

Hvordan skal vi kunne være omhyggelige med DIT indre, hvis ikke vi er rigtig omhyggelige med vores eget?

At arbejde med andres indre uden selv at gå i terapi OG få supervision på det som vi jo helt naturligt SELV kommer i kontakt med når vi sidder med dig som klient – er som jeg ser det et tegn på en selvfed, og forkastelig indstilling, som i sidste ende vil gå ud over dig som klient – En hypnose uddannelse på 120 timer uden egen-terapi og supervision er som jeg ser det ikke nok til at arbejde med DIT indre!

DÉN holdning vil jeg gerne være med til at ændre. Dérfor udbyder jeg flere forskellige hypnose og hypnoterapeut certificerings uddannelser gennem min status som internationalt certificeret hypnoterapeut instruktør unde ABH & ICBCH.

Husk at se beviser for gennemgået uddannelse & egenterapi – Husk at hverken titlen som hypnoterapeut eller psykoterapeut er beskyttet.

Spørg ind til det DU har brug for at vide, stil spørgsmål indtil DU er tilfreds.

Din terapeut skal ikke være din ven – men din terapeut!