Smertebehandling med hypnose

Først og fremmest:

Jeg iagttager kvaksalver loven. Du har blot hos mig en mulighed for lindring eller frihed gennem hypnose. 

 • 1 SESSION ER ALTID GRATIS !

MIN forståelse af smerter

Smerter skal forstås som en levende organisme, der har sit eget liv og særligt sin egen vilje. Som alle andre former for levende organismer, ønsker organismen ikke at dø, og vil af samme grund kæmpe for sit ”liv” med alle midler muligt.

Organismen kaldes fremadrettet for DEL eller DELEN. 

Den del som ér smerten, den er på en måde skruppelløs ond, og vil indgå alliancer med selvudslettende andre dele, selvom de dele vil gå i stykker, så den kan på en anden måde også forstås som en snylter.

På den anden side ved delen sjældent, at den gør værtsorganismen, altså klienten, ondt – herefter kalder vi dén del (værtsorganismen) for KERNEDELEN.

Når du forstår delen, som hedder smerter, på denne måde, vil du samtidig kunne sætte dig ind i, at Smerte-Delen er ekstremt manipulerende.

Hvis den kan indgå alliancer med dele som forvirring eller opgivelse eller noget helt andet (ofte er 10 til 20 indre dele indblandet) så er der en stor chance for delen vil overleve

Min erfaring med smertebehandling

Det jeg gennem årene har oplevet er, at der er en fuldstændig og helt tydelig sammenhæng mellem det at lære at stå ved sig.

At kunne OG turde sige til og fra. Og graden af fysisk ubehag. Når mine klienter lærer at være ordentlige ved deres indre, ikke lave indre følelsesmæssige prostitutioner, ikke være selvudslettende og har opsagt sit fucket up abonnement på janteloven.

SÅ bliver mine klienter ofte meget lindrede, nogle helt frie. Détte er grundigt undersøgt. 

Jeg bruger ofte dette billede:

Forestil dig, at du er en computer. Måden du er opvokset på, din oprindelige familie (MOR & FAR) og/eller anden primær omsorgsgiver. Bestemmer hvilket styresystem du som computer er udstyret med, og derved også i hvilke ”mapper” systemet har alvorlige fejl som gør computeren (kerne-delen) ude af stand til at køre optimalt. 

Den Danske måde er desværre en måde hvor vi sjældent lærer vores behov, ønsker, lyst, trang, og værd at kende særligt godt. 

Forløb: Smertebehandlingen med terapi og hypnose

Détte kommer du at gøre op med i et forløb hos mig.

Samtidigt vil du få en viden i terapien, som giver dig et ansvar for at gøre det rigtige for dig – kende dine værdier, processer og handle i overensstemmelse med dem.

Vælger du IKKE at være ordentlig ved det så VIL din kerne-del straffe dig med større smerter.

Ganske enkelt af den grund, at kernedelen så vil vide du ikke er ond ved dig grundet u-videnhed, men tværtimod af en angst eller uvilje for at have det godt. 

 • Billedet med computeren: Jo flere baggrunds programmer vi får lukket ned for, jo mere RAM frigives til at selve styresystemet (kernedelen) kan køre med overskud og uden at ”fryse fast”
 • Et eksempel på et baggrundsprogram som blev installeret af objekter i din fortid kan være at sætte andre før dig! Det kan vi ganske enkelt ikke tåle – det at sætte andre før os selv.

.Hvis du som læser dette lige nu får sådan en ” vi skal jo hjælpe hinanden – hvis mine børn har det godt, så har jeg det godt – man skal ikke være egoistisk – eller på nogen som helst anden måde får en modstand fysisk eller psykisk grundet dét udsagn.

Så er det selvudslettende program blevet installeret ”godt” altså på en måde er programmet skrevet så omhyggeligt i koden – at dit anti-virus program ikke opdagede det var en virus.

 1. Man må ikke indgå kompromier – et kompromi er at sætte sige til side og forblive utilfreds. Man skal i stedet lære at lave en forhandling så alle bliver tilfredse og levende indeni.
 2. Du vil lære at mærke dine grænser, dine krav og behov på en naturlig og omhyggelig måde samt dele dem med andre på en autentisk og oprigtig måde.
 3. Jeg bruger rigtig rigtig mange forskellige teknikker, så er du selv behandler – så opgiv at forsøge at spotte min indgangsvinkel. Det vil gå for hurtigt for dig – gør i stedet det som alle mennesker som ønsker frihed psykisk eller fysisk er nødt til at gøre:
 4. Hengiv dig til at være nysgerrig, dum, åben, og dig. Så godt som det nu er dig muligt.
 5. At være sammen med de følelser og fysiske fornemmelser vi kalder ”den onde del” (men som (ofte) blot er sindets måde at få dig til at reagere..) som vrede, had, smerte, tortur, terror, hævn, ondskab for blot at nævne nogle enkelte er.
 6. Det er helt grundlæggende vigtig for at kunne trives i livet. Det er også den del som de færreste har lært af far og mor, og lidt af samfundet – at være i.
 7. Du skal være villig til at investere dig hvis du vil arbejde med mig. Vær klar over du vil komme til at være sammen med de følelser du er mindst kendt i, og mindst hjemme i.
 8. Du skal ikke komme hos mig med intentionen om at blive smertefri, ofte risikerer man så at blive så “forhippet” på at opnå smertefrihed, at dét i sig selv bliver et fastholdende system. Kom til mig med en åbenhed for hvad end der sker. Jo mere afslappet du er jo bedre.