Hypnoterapeut uddannelse

Hos os bliver du uddannet OG certificeret under forbund naturligvis.

 • At blive uddannet under forbund er garantien for at kvaliteten af den tekniske og teoretiske træning er meget høj.
 • Som multi certificeret hypnoterapeut uddannet hos Institut for Mental & Fysisk Velvære.
 • Her får du som det eneste sted i Danmark både uddannelse og certificering i 4 retninger. Det er de 4 retninger som al klassisk hypnose og avanceret hypnoterapi udspringer fra –

Du modtager det i den rene, avancerede og ufortyndede form.

Danmarks mest omfattende, omhyggelige, og grundige hypnoterapeut uddannelse er modulopbygget på en sådan måde, at du vil være i stand til fuldkomment at transformere dine klienters liv.

Uddannelsen er så kraftfuldt opbygget, at uanset hvad dine klienter kommer med – så vil du vide hvordan OG hvad du skal gøre for at give dem den varige forandring de kommer til dig for at opnå.

Hør Uffe fortælle om uddannelsen herunder:

ABH LogoInstitut for mental og fysisk velvære logo

Video anbefalinger af uddannelsen

Master Hypnoterapeut  – hør tidligere kursisters udtagelser om vores hypnose uddannelse.

Skriftlige anbefalinger af uddannelsen

Multicertificeret Master Hypnoterapeut  – læs tidligere kursisters udtagelser om vores hypnose uddannelse.

Det jeg gerne vil dele med dig, kan ikke deles, det skal opleves. Jeg leder stadig efter de helt rigtige ord, til de 2 vidunderlige mennesker som de fortjener, til denne fantastisk udannelse og til deres fuldstændig kompromisløse tilgang til den, både fysiske, mentalte og ikke mindst helt på det personligt plan med et og alt. At åbne for det inderste inde i mig, tage det ud, kigge på det, modulere til det bedste, og sætte det på plads igen. Med den store kærlighed, omsorg og ikke mindst den største omhyggelighed i det. En rejse der både byder på den lyse og den mørke side af mig selv. Dette er også en nødvendighed for at kunne arbejde i det Terapeutiske felt. På uddannelsen har jeg lært at mestre, nogle kraftfulde teknikker og fantastiske redskaber. En enorm viden om sindets funktioner, der gør det meget nemmere at navigere i og give mine klienter, den viden der skal til, for at opnå den helt rigtige forandring. Den forvandling jeg har opnået og oplevet, med mine medstuderende og mig selv, er jeg stolt af. Men jeg også meget taknemmelig for at have fået muligheden, med disse enestående fantastiske undervisere som facilitatorer. Uffe og Annika. Der er ingen ord der er store nok til jer. Så derfor et KÆMPE STORT TAK De bedste hilser. Jakob Løvring.

Jakob Løvring

Jeg var fortvivlet, fastlåst, traumatiseret og ude af stand til at leve et godt, lykkeligt og stabilt liv. På daglig basis svingede jeg mellem opgivelse, glæde, lykkelighed og ulykkelighed. Mit indre tumlede rundt som en karussel hvor turen føltes uden ende. Under de omstændigheder var jeg ikke i stand til at tage en uddannelse for jeg vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg ville. kunne ikke gennemføre en uddannelse når jeg knapt kunne komme igennem dagen. fuck it – det kunne ikke blive værre.. Jeg skulle gøre noget, og Uffe viste tiltro til mig på trods af mine ord “Jeg kan sku da ikke blive terapeut – jeg har brug for en terapeut” Uffe´s ord var “Dét bliver du i stand til” Den måde det blev sagt på var alrt der skulle til. Han troede på mig. Da besluttede jeg at tro på ham! Og ikke mindst tro på mig selv! Jeg har været igennem den vildeste periode med de mest livsændrende øjeblikke. Ord kan ikke beskrive det så skal du forstå det så giv dig selv og dine kære den kæmpe gave og skriv dig på uddannelsen! Du har læst hvad jeg var, og nu skal du læse hvad jeg er blevet udover at blive multicertificeret master hypnoterapeut: Jeg er blevet glad, lykkelig, oplyst, clean efter 15 års hashmisbrug, et bedre menneske, min egen bedste ven, fri, optimistisk! Selvom verden fra tid til anden kan virke forstyrrende har jeg nu fået alle redskaber nødvendigt til at klare alt hvad livet måtte bringe. Hvis man kunne tage dét som Uffe og Annika skaber, og tage det med ud i verden ville det blive et bedre sted at være. Nu – efter at være certificeret master hypnoterapeut vil jeg gøre mit for netop dét: En bedre verden.

Vanilla

Vanilla

Uffe har min allerhøjeste anbefaling. Jeg har arbejdet sammen med Uffe både som klient, senere som kursist og sidst men ikke mindst som studerende til hypnoterapeut. Uffe er nærværende, professionel med den tilgang at det skal gå ordentlig og omhyggelig til. Uanset om det har været som klient, kursist eller hypnoterapeut studerende har jeg oplevet en dybt professionel, imødekommen og nærværende Uffe. Hans tilgang med No Bullshit er en god garanti for, at hvis du ønsker at arbejde med dig selv eller studere så skal du tage dig selv seriøst og investerer dig. Jeg er oprigtigt glad for at have arbejdet sammen med Uffe, og gennem det samarbejde har jeg transformeret mig på så mange områder at jeg ikke kan beskrive det med ord blot udtrykke min taknemmelighed. Så hvis du vil tage dig selv og dit liv seriøst og er klar til investerer dig i udvikling og positiv transformation så er Uffe det helt rigtige valg!

Michael.

Michael Asp Styrk Hansen

Som deltager på Hypnoterapeut uddannelse hold II, har jeg lært Uffe rigtig godt at kende: Uffe er en ekstremt dygtig og engageret underviser og facilitator. Han har sat sig grundigt ind i ALT relevant materiale, og lærer gerne fra sig på en både indlevende, seriøs og underholdende måde. Samtidig er Uffe rigtig god til at få alle til at føle sig set, hørt og forstået. Og han sørger for at alle er med hele vejen. Uffe går lige den ekstra meter, for at sikre sig at du er klædt ordentligt på, til at tage det store ansvar det er at have klienter i terapi. Uffe er et helt igennem ordentligt og rart menneske der udstråler rigtig meget positiv energi. Dette skinner også igennem når han selv laver terapi. Her kommer det store repetoire og hans kæmpe evne til at læse klienten virkelig til udtryk. Jeg medgiver Uffe mine bedste anbefalinger – både som underviser, terapeut og ikke mindst som et dejligt menneske!

René

René Thustrup-Olsen

Mine varmeste anbefalinger går til Uffe♥️
I mange år i den alternative branche både som terapeut og i egenterapi har jeg mødt mange skønne mennesker. Uffe er en liga for sig. Næstekærlighed, ordentlighed og integritet skinner igennem alt hvad han ér og rører ved. Man kan kun føle sig tryg i hans nærvær. En mand der tydeliggør hvem han er, hvad han står for og hvad han mener. For ham er fagligheden i højsædet og han har store krav først og fremmest til ham selv, men i høj grad også til sine elever.
5 STORE stjerner fra mig

Tina.

Tina Rohsted

Kære kommende hypnoterapeuter. Hvis du er klar til selvudvikling og samtidig er nysgerrig på og har interesse i andre menneskers processer kan jeg på det varmeste anbefale uddannelsen til hypnoterapeut hos institut for mental og fysisk velvære. Teori og praksis kobles tæt, og du kan opleve selvindsigt, selvudvikling på egen krop, hos medstuderende og hos dine klienter. Der er tillid, nærvær og accept til at være præcis som du er. Som en del af et tidligere hold har jeg oplevet på egen krop og i eget sind at blive en del af en ekstra familie, hvor der hudløst og kompromisløst på en omsorgsfuld, kærlig, og respektfuld måde arbejdes med den enkelte studerende, holdet, og klienter udfra teori og praksis. Grundigt, omhyggeligt og ordentligt. Min varmest anbefaling.

T.

T.

En helt fantastisk uddannelse hvor du vælger dig selv til, går med det som er og opstår, og mærker dig selv. Jeg har været på den vildeste, fedeste, og mest fantastiske rejse. Uffe og Annika er fantastiske undervisere, og mennesker som jeg er overlykkelig for er kommet ind i mit liv. Hver gang jeg har tvivlet på mig selv eller snublet så har de enten alene eller sammen med holdet rejst mig op igen. Jeg valgte mig selv til men havde ikke klaret det uden Annika og Uffe for de har grebet mig de gange jeg er snublet og sagt “alt er okay” Nu er eksamen taget og bestået på hold 3, det har været svært der er blevet grinet og grædt og livet har fået en helt ny og anden betydning for mig. Nu arbejder jeg med andre mennesker og jeg arbejder med mit eget indre godt, solidt og grundigt. Vælg jer selv til – det bliver en vild rejse for dig, og jeg anbefaler på det kraftigste at du giver dig selv denne gave.

Connie.

Connie Jeppesen

Vil du vide mere så send os endelig en besked fra nedenstående kontaktformular.

Husk at inkludere dit mobil nummer.

  Krav og mål under hypnoterapeut uddannelse

  Selvudviklingen, autensiteten, grundigheden, omhyggeligheden, hyggen, intensiteten, og professionalismen er fuldstændig.

  Du skal være villig til at investere dit indre i plenum i det tillidsrum vi sammen skaber. Du skal være villig til at springe din comfort zone – du skal være terapeut og skal turde være sammen med de felter indeni som er mest skamfulde, og besværlige. Når du skal arbejde med andres indre – så skal du have styr på dit eget.

  Dette er en uddannelse, hvor du vil tilegne dig indsigt i egen måde at være, reagere, og agere i verden på – på en måde så du styrkes i dit arbejde med andres indre.

  Du skal mellem 2. og 3. modul have min. 10 prøve klienter som skal udfylde en evaluering af dig efterfølgende, dette dokument gør sig også ud for dokumentationen for, at du har haft de klienter du skal have under uddannelsen.

  Udover at skulle mødes jævnligt med din familiegruppe både fysisk og virtuelt, og træne mellem modulerne skal du mellem 2. og 3. modul have 10 prøveklienter, og du skal samlet have modtaget 10 timers egenterapi af en af instituttet godkendt terapeut indenfor 10 måneder før certificeringsdato.

  Hvorfor så høje krav?

  • Fordi du skal være i stand til at navigere i dit arbejde med dit eget, og dine klienters indre, og fordi du skal kunne sige du ikke blot blev serveret dit certifikat ved afslutningen af uddannelsen. Dér adskiller vi os fra andre hypnose skoler.
  • At modtage dine certifikater skal være noget du har arbejdet hårdt for, og som du er stolt over og af !
  • DÉTTE SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:
  • Hvis kun du er interesseret i at lære teknik, så er det ikke hos os du skal tage uddannelsen. Hos os arbejder du (om nødvendigt) hardcore med det som måtte være indeni dig, og som du oplever er nødvendigt for justering, optimering og neutralisering så du kan leve præcis på den måde du ønsker
  • . Enhver teknik lærer du ved gentagne gange selv at mærke den helt derind hvor det måske godt kan gøre lidt avs.. Du bliver aldrig overladt til dig selv i dit indre arbejde, opsamlingsarbejde og transformering. Du skal være terapeut, og skal være villig til at arbejde med dit eget med den intensitet som du finder nødvendigt. Hér adskiller vi os iøvrigt også fra de andre hypnoseskoler (desværre..)

  Du som læser dette vil have oplevet ordlyden på denne side, og generelt på hele hjemmesiden meget anderledes end alle andre steder. Se det som et udtryk for at vi godt tør være hvem vi er, autentiske og ægte – og ikke på samme måde optaget af, at alt skal være så opstillet.

  Fuld smæk på, hvor du sætter dit eget HELT ud forrest

  -Og hvad er prisen for hold 5, 2023

  Vi har en FEST !

  Selvom vi arbejder rigtig koncentreret, så hygger vi os samtidigt helt vildt i et frit, let, udviklende, legende, og levende felt !!

  Modulerne er internat. Det betyder at du bor på stedet, og dette er ikke frivilligt. Du er velkommen til at tage din campingvogn eller lign. med – men du overnatter på martriklen.

  Du går i en helt særlig udviklings/proces bobbel i fællesskabet med andre som er på stedet når vi gør det sådan.

  Prisen pr modul er 1200.- som dækker din udgift til logi. 

  Du skal tage uddannelsen for at blive klogere, skarpere, og i kontakt med dig selv og dit eget indre – og derved som ekstra gevinst få værktøjer til at hjælpe andre transformere deres liv!

  Vi starter indtake til hold 5 i Oktober 2022

  Prisen for hele pakken er 25.000.-  +  dine udgifter til kost, logi, bøger, og transport.

  EARLY BIRD 22.000.- Denne mulighed er tidsbegrænset !

  Du har mulighed for at afbetale uddannelsen med månedelige betalinger rentefrit.

  I som hold sørger fælles for forplejning på modulerne.

  Uddannelsen vil blive afholdt i Danmark

  Studerende bor på 2-mands værelser. Mænd og kvinder adskilt.

  hypnoterapeut uddannelseAftenhygge på hypnoterapeut uddannelsenAftenhygge på hypnoterapeut uddannelsenhvad er hypnose
  hypnoterapeut uddannelsehypnose uddannelsehypnoterapeut uddannelsekursus hypnose

  Oversigt: Forløb på hypnoterapeut uddannelsen

  Og datoerne for hold 5, 2023

  Du er afsted på samlet 5 moduler. De 4  af modulerne er selve uddannelsen. Det 5. modul er et  frivilligt erfaringsmodul  du kan tilkøbe som foregår ca 3 måneder efter certificering.

  Hvert modul forløber cirka således:

  Fredag & lørdag:

  Kl. 08.15-11.30  –  Tjek ind i gruppen, undervisning og hands on

  Kl. 12.00-13.00  – Middag

  Kl. 13.00-17.30  –  Undervisning og hands on

  Kl. 18.00-19.00  –  Aftensmad

  Kl. 19.00-22.30/23.00  –  Undervisning, hands on og tjek ind i gruppen for at tjekke ud af gruppen:

  Søndag:

  Kl. 08.15-11.30  –  Tjek ind i gruppen, undervisning og hands on

  Kl. 12.00-13.00  – Middag

  Kl. 13.00-17.00  –  Undervisning, hands on

  Kl. 17.00-18.00  –  Afslutning & Tjekke ind for at tjekke ud

  Datoer for 2023 :
  1. Modul: Fredag den 25/8 2023 til Søndag den 27/8 2023
  2. Modul: Fredag den 22/9 2023 til Søndag den 24/9 2023
  3. Modul: Fredag den 24/11 2023 til Søndag den 26/11 2023
  4. Modul: Fredag den 19/1 2024 til Søndag den 21/1 2024
  5. Info følger.

  Men også kun cirka. Nå ja, og nogen plan for hvad som sker hvornår får du ikke.

  Du ved hvornår vi starter fredag, og du ved hvornår vi slutter søndag.

  Grunden er, at alle mennesker har brug for at kunne navigere i usikkerhed fuldstændig trygt. Du vil opleve, at efter få timer fylder dit eventuelle behov for styring og kontrol intet mere.

  Al undervisning video og audiooptages til brug både for din og kommende studerendes brug. Instituttet ejer optagelserne.

  Dette lærer du at mestre til fulde:

  For på bedste måde at kunne hjælpe dig selv, og dine klienter vil du modtage både teoretisk viden om, og praktisk øvelse i, og omkring nedenstående emner:

  Etik & Moral, Rapportdannelse, Sensorisk skarphed, Skygger og masker, Avanceret NLP,

  Kalibrering verbalt og nonverbalt, Det hypnotiske verbale & nonverbale sprog, Instinkter,

  Udviklingspsykologi, Regression & Progression, Showhypnose, Selvhypnose, Indre barn,

  Modstand & Forsvar, Traume behandling, Overgreb, Dødesengsterapi, Tests, Dødsangst,

  Avanceret hypnoterapi & klassisk hypnose, Mikro og makro signaler, Kontraindikationer,

  Instant & Rapid induktioner, Vågen & Dyb Hypnose, Følelsesbro, Gestaltterapi, Psykodrama,

  Mor & Far indeni, Krise & Sorg, Lovgivning, Projektion, Den lille død, Retroflektion, Transformering,

  Overføring / Modoverføring, Terapeut rollen & klient kontakt, Samfundet indeni, Avanceret coaching,

  Frihed gennem bevægelse, Smertelinding, Introjektion, Projektiv overføring, Suggestioner,

  Had, Sorg & Krise, Seksuelt overgreb, Forskydninger, Udvikling af egne scripts, Accept, Familieopbygning,

  Opbygning af sessioner, Grænser, Værdier, Instinkter & natur, Aktion, tidslinie terapi, selvbestemmelse & ansvar. 

  hypnoterapeut uddannelsehypnoterapeut uddannelsehypnoterapeut uddannelsehypnoterapeut uddannelse
  hypnoterapeut uddannelse

  Dine undervisere

  Uffe Mæng

  Uffe er uddannet som:

  • Certificeret Krop og gestalt psykoterapeut.
  • Master Coach
  • Hypnoterapeut under 4 forbund samt Master hypnose og hypnoterapeut instruktør under American Board of Hypnotherapy & International Certification Board og Clinical Hypnotherapy. 

  Uffe har derudover mange hypnosekurser og yderligere certificeringer bag sig. 

  Vi har begge mange hypnose uddannelser bag os og er i stand til at facilitere, udvikle, og undervise dig i en grad hvor dit liv aldrig bliver det samme igen!

  Vi underviser dynamisk, levende, kærligt, og samtidigt fastholdend og med en no bullshit tilgang.

  Annika Pedersen er uddannet som:

  • Certificeret hypnoterapeut under flere forbund.
  • Certificeret hypnose og hypnoterapi instruktør under Institut for mental og fysisk velvære & TheHypnoAcademy

  KONTAKT OS FOR MERE INFO   

  hypnoterapeut uddannelse

  Der trænes teknik aftenen før praktisk eksamen

  hypnoterapeut uddannelse

  Der trænes øjekatalepsi

  hypnoterapeut uddannelse

  Der trænes armkatalepsi

  hypnoterapeut uddannelse

  Der trænes i det skønne vejr

  hypnoterapeut uddannelse

  "Pistol-terapi"

  Flere terapeuter om 1 klient