Tandlægeskræk fjernet med hypnose

Tandlægeskræk fjernet med hypnose så du frit kan tage til tandlægen.

Sådan bør det være!

Tandlæge skræk også kaldet odontofobi er en invaliderende tilstand men en tilstand som kan forandres og i de fleste tilfælde helt neutraliseres.

Ordet tandlægeskræk er i virkeligheden en rigtig dårlig beskrivelse for det er ikke tandlægen, man er bange for, men undersøgelsen, instrumenterne eller behandlingen.

Om du er ramt af svær odontofobi hvor du helt er forhindret til at tage til tandlæge med de udfordringer dét har eller om du har en lettere udgave med nervøsitet, fysisk og/eller mentalt ubehag, eller blot ønsker at have det anderledes så er hypnosebehandling for tandlægeskræk sammen med mig en helt klar mulighed for at få det roligt, afslappet og godt når du skal til tandlæge.

Og du skal vide jeg naturligvis gerne tager med dig så længe din tandlæge er ok med det.

Klient i tandlægestolen FØR hypnose
Se anbefalinger her

Hypnosen induceres i tandlægestolen

Der er desværre mange misforståelser og fordomme når det kommer til hypnose og hypnoterapi men har du, som mange i Danmark prøvet meditation eller mindfulness så har du i virkeligheden også været i hypnose

Definitionen på hypnose er

Skærpet opmærksomhed på éen ting, hvor alt omkring bliver mindre vigtigt eller helt ligegyldigt.

Forskellen på hypnose og meditation/mindfulness er blot at ved hypnose for tandlægeskræk så inducerer (teknik til at blive sat i hypnose) jeg, og derved bliver tilstanden langt dybere end hvis du selv gør det.

Du skal blot lytte til lyden af min stemme, og følge min instruktion.

Tandlæge skræk lindret med hypnose

Under behandlingen stifter du bekendskab med lydene, lugtene, og hvordan instrumenterne føles og opleves, og vi gør det på en måde hvor eventuel opstået spænding i krop og sind heraf neutraliseres fuldstændigt.

Hvis du har traumer fra tidligere behandlinger eller ligende så laver vi traumeterapi på dette så dén del opløses – nu vi er i gang.

Herunder finder du en vældig afslappet optagelse af en selvhypnose som klienten selv ville kunne inducere når hun lander i stolen hos tandlægen:

lyd og følesans aktiveres i tandlægestolen under hypnosen
Tandlægeskræk er væk med hypnose

Tandlæge angst og skræk væk

En behandling tager fra 10 til 60 minutter, og som du kan se i linket “se anbefalinger her” fjernes min. 90 % allerede i første behandling.

En ekstra behandling kan fra tid til anden være nødvendig.

Vi gør det nødvendige for at være fuldt grundige og omhyggelige.

Uanset hvad du har med dig så tag trygt kontakt til mig gennem besked formularen på forsiden eller ring til mig på 31358825

Her er et link til en klinisk undersøgelse som understøtter hvor kraftfuldt tandlægeskræk og smerter kan behandles med hypnose og terapi:

Tryk her for link om tandlægeskræk om hypnose

Tryk på billedet for at se billedet stort

tandlægeskræk hypnose

“Send følelsen af afslapning fra toppen af dit hovede til bunden af dine fødder”

hypnose tandlægeskræk

Mental og fysisk afslapning.

hypnose tandlægeskræk

RO i det som før var svært.

hypnose tandlægeskræk

“Tungt, dybt, afslappet”

hypnose tandlægeskræk

“Til intet, intet, intet”