Supervision til hypnoterapeuter, og andre som arbejder med andre menneskers indre:

Jeg har det sådan, at når man arbejder med andre menneskers indre skal man vide hvad man gør, og man skal kunne det helt grundlæggende omkring f.eks. ikke at overføre sit eget på klienten. Det er en rigtig kompleks sag at arbejde med f.eks. traumer, og desværre lærer man på hypnoseuddannelserne efter min mening slet ikke nok til at kunne gøre dette tilstrækkelig ansvarligt.

At arbejde med andres indre uden selv at gå i terapi OG få supervision på det som vi jo helt naturligt SELV kommer i kontakt med når vi sidder med dig som klient – er som jeg ser det et tegn på en selvfed, og forkastelig indstilling, som i sidste ende vil gå ud over dig som klient – En hypnose uddannelse på 120 timer uden egen-terapi og supervision er som jeg ser det ikke nok til at arbejde med DIT indre! DIN holdning vil jeg gerne være med til at ændre. Derfor tilbyder jeg supervision, og egen-terapi til hypnoterapeuter omkring det de kommer i kontakt med – Og vil de opdateres fagligt kan dette bestemt gøres da jeg er internationalt certificeret hypnose & hypnoterapeut instruktør under American Board of Hypnotherapy.

Hvordan kan vi være omhyggelige med DIT indre hvis vi ikke er omhyggelige med vores eget ??

DERFOR: Kan din hypnotisør eller hypnoterapeut ikke vise dokumentation på egenterapi og supervision, så find for din egen skyld en som kan

Jeg er supervisor for de 13 certificerede hypnoterapeuter, og hypnoterapeut studerende jeg selv uddanner, og jeg er supervisor for yderligere 8 selvstændige certificerede hypnoterapeuter.