Instituttets værdiggrundlag

Instituttes 3 kerneværdier er:

Nærhed, Troværdighed, ærlighed og passion

Professionalisme, grundighed, ordentlighed og omhyggelighed.

-Det er på disse vil vil kendes, og genkendes.

Instituttets Mission:

Vores mission nu og her er, at udvikle og uddanne bedre terapeuter med den de mest grundige uddannelser i Danmark, hvor du får den største tekniske viden og teknik palet at spille på, uden at gå på kompromis.

Samtidigt adskiller vi os fra de andre hypnoterapeutiske uddannelse i Danmark ved, at vi stiller rigtig høje krav til mennesket bag den kommende hypnoterapeut.

Læs om instituttets hypnoterapeut uddannelse.

Det betyder i praksis flere ting:
Der er flere krav hvis du skal uddannes hos os – kontakt os her for mere info

  Vores vision – Fremtiden:

  Det er vigtigt for os at være defineret. Det er umuligt at have en vision ellers. Vi vil være det institut med den grundigste hypnose og hypnoterapuet uddannelse i Danmark til den bedste pris.

  UDEN at gå på kompromis med uddannelsen.

  Vi vil være nationalt anerkendt for vores ordentlighed, dygtighed, og omhyggelighed. Vil vil være DIN DRØMMEUDDANNELSE !

  Vores vision er ganske klart, at uddanne de bedste hypnose og hypnoterapeuter i Danmark.

  Vil vil gøre det danske samfund til et endnu bedre sted at være og opbringe de kommende generationer.

  Samtidigt udfylder vi et vaccum for 1-2-3 dages kurser

  For at kunne dette er det naturligt for os, at de tilknyttede hypnoterapeuter er certificerede hypnoterapeut under minimum 2 forskellige forbund, samt at hypnoterapeuten er certificeret i mindst 2 yderligere retninger.

  Derudover skal hypnoterapeuten have haft mindst 100 timers klient sessioner.

  Og vigtigst kunne fremvise dokumentation på foregående grundig egenterapi.

  Vore undervisere tilvejebringer de redskaber og uddannelser for at kunne undervise vore kursister fuldt ansvarligt, omhyggeligt og grundigt. Med en NO BULLSHIT tilgang!

  Vi som undervisere bidrager med stor og grundig viden, og yder dig som studerende og/eller kursist en sikkerhed indenfor det terapeutiske felt. Både hypnotisk, psykoterapeutisk, og ift hvad som opstår rent kropsligt.

  Vi lever og arbejder ud fra devisen om at alle menneske bisidder evnen til at nå præcist de ønsker mennesket har – og kan på rejsen derhen have brug for indre eller ydre justeringer. Intet menneske bør have fysiske eller psysiske smerter eller ubehag. Vi tror på at verden bliver et bedre sted at være ved nærhed og inderlighed

  FORMÅL:

  Vores formål og ønske er at højne hypnoen i Danmark så klienten kan få en tilstrækkelig go behandling.

  Gennem at være et forbillede for vore studerende og kursister.

  Titlen psykoterapeut er desværre ikke beskyttet. Dette betyder i praksis, at mennesker med et online weekend kursus under nogen former for viden om eller træning i de meget komplekse processer som sker i en terapeut / klient relation – kalder sig coaches eller andet hvor ordet terapeut indgår. Dette er ganske forfærdeligt, og kan koste klienten livet.

  Hypnoterapeut uddannelserne i danmark giver INGEN træning i hvordan man arbejder terapeutisk med klienter. Her får du blot en teknik skabelon. Så du kan være helt sikker på, at en hypnoteraput ingen træning har i at være sammen med dig som klient. Ej heller finder der nogen screening sted – hvilket betyder, at masser af psykisk syge uddannes til hypnoterapeuter som erfaringen viser kan gøre stor skade på klienten.

  Dette gør vi nu op med.

  Som tidligere beskrevet: alle terapeuter som uddannes hos Institut for mental og fysisk velvære screenes.

  Vil du vide mere?    Så ta ACTION NU og kontakt os!