Krise og traumebehandling med hypnose og terapi

  • ISAHt certificeret Traume Collaps Technic practisisioner:

Dette er en ekstrem kraftfuld teknik

Jeg bruger den ofte – eller dele af den –  til at tage det første og ofte største tryk når du kommer til 1. session.

Det store ved denne teknik er, at det ikke er nødvendigt at gå ind i traumet for at blive fri.

En enkelt teknik står naturligvis ikke alene hos mig, jeg har årelang uddannelse i krise, traume, og sorg behandling gennem min psykoterapeut uddannelse.

Herudover er jeg trænet i EMDR, som er en af kun 2 WHO godkendte traumebehandlingsteknikker. Den anden er kognetiv adfærdsterapi som jeg også blev trænet i under min psykoterapeut uddannelse.

Jeg er også eksamineret i “Trauma recovery hypnosis under American Hypnosis Association.

Jeg er også udvikler af flere traume behandlings protokoller.

TCT practisisioner

Psykoterapeutisk traumebehandling:

Mange forskellige krise og traume teknikker modtog jeg, og disse har jeg vedligeholdt fra min oprindelige uddannelse som krop og gestalt psykoterapeut fra Institut for gestaltanalyse.

EMDR Eye Movement Desensitization and Reprocessing

Jeg har i 2015 været på kursus i avanceret brug af EMDR, og bruger det ofte.

EMDR er en af kun to WHO anbefalede behandlinger af PTSD. Den anden anbefalede behandling er kognetiv adfærdsterapi som jeg også er trænet i fra Institut for gestaltanalyse.

EMDR er en terapi form, hvor du ikke bliver re-tramautiseret, du skal ikke genopleve oplevelsen eller oplevelserne.

Også omkring PTSD er der misforståelser: en af de væsentligeste er, at de fleste tror at PTSD kun er noget som voldtægtsofre, udsendte soldater, røveriofre m.m kan få – Det er bestemt også rigtigt, at det kan de! Men et traume kan være at du som lille ikke kunne få din mors opmærksomhed fordi hun var i gang med at tale med en veninde – Situationen når man ser den som ældre virker måske helt ufarlig, og helt utraumatisk, men for det lille barn var den situation et spørgsmål om liv og død – den den lille´s virkelighed – derfor har det sat sig som et traume.

Som jeg definerer PTSD er; when past is present – når fortiden forstyrrer nutiden, og formålet er, at fortiden skal være fortid, så nutid kan være nutid.

EMDR er en form for vågen hypnose (åbne øjne) , og det giver rigtig god mening at koble med dyb hypnose

Teknikken er kort forklaret, at jeg vil bede dig om at bringe den del af oplevelsen/situationen/ begivenheden frem, som føles mest forstyrrende sammen med den negative selvopfattelse (selverkendelse), følelsen og hvordan denne følelse mærkes i kroppen. Du skal så holde dette for dit indre øje, medens du med øjnene følger min finger eller anden form for bilateral stimulation, som på skift bevæges vandret mellem højre og venstre side af din krop. Ved øjenbevægelse er det øjnene der skifter fra højre til venstre ved at følge min finger.

EMDR mindsker risikoen for sekundær traumatiseringer, og unødvendigt ubehag.

hypnoterapeut uddannelse
FRIHED

Frihed kommer gennem ansvar for egen proces!

At ville dig mere end du ikke vil dig – At turde dig mere end du ikke tør dig!

Jeg tager dig ikke på ryggen og kravler op af bjerget med dig for dét får du ingen varig forandring af

  • Jeg vil kravle sammen med dig, gøre dig fast med rebet til mig, og jeg vil fortælle dig, hvor du trygt kan sætte dine hænder og fødder så du ikke falder.

hypnotisk traumebehandling
Jeg står klar til at hjælpe dig!