Dit personlige fundament som terapeut

Til dig som forstår vigtigheden i at kunne aflæse klienten fra sekund til sekund

Klient i tandlægestolen FØR hypnose

Hvilken værdi kan kurset have for dig

Hvis du har det sådan, at du ønsker at være i stand til at aflæse og korrekt afkode din klient fra sekund til sekund samt opnå en grundig forståelse af de mekanismer som foregår i det terapeutiske rum fra forsvar og modstand over energiudladning VS korrekt afladning til at holde dit eget rum følelsesmæssig og meget der i mellem så er der stor værdi at hente.

Helt grundlæggende skal vi som terapeuter være i stand til at kallibrere til, og afkode vore klienters interne og eksterne udtryk fra sekund til sekund gennem talens tempo tryk og tonering, krop, energi, automotoriske reflekser

Vi skal kende forsvar, deflektioner, modstand, forskydninger, manipulationer og meget mere indeni

-For at kunne genkende dem udenfor

Det kan være svært at aflæse hvornår klienten deflekterer bevidst, underbevidst eller ubevidst – sådan skal det ikke være

Hvad får jeg på dagen:

Undervisning og hands on træning i:

forsvar, modstand, kalibrering,

det verbale og nonverbale sprog, opgivelse,

deflektion, overføring/modoverføring,

masker, projektion, introjektion, retroflektion.

NLP teknikker og hypnose teknikker

-Og meget mere..

Du modtager naturligvis et omfattende skriftligt materiale for dig at beholde.

Hvad får jeg efterfølgende:

En måneds adgang til et online forum hvor der ligger +200 klientsessioner

Adgang til optagelserne fra selve dagen.

En online eller fysisk session før eller efter dagen.

En måneds adgang til relevant uddannelsesklip fra vores hypnoterapeut uddannelse.

lyd og følesans aktiveres i tandlægestolen under hypnosen
Tandlægeskræk er væk med hypnose

Hvad skal jeg være opmærksom på

Hvis du forventer en “klinisk temadag”

Så er det på ingen måde dig jeg vil ha med på kurset!

Når man trænes eller uddannes af mig skal du forvente at skulle sætte dit eget helt ude foran, vi lærer at genkende ovre i klienten ved at kende i os selv.

Der skal du forvente at gå i max proces samtidigt med du bliver rigtig meget klogere og dygtigere i det terapeutiske felt

Er du klar til at være umiddelbar, give fuld smadder – og om nødvendig hudløs i plenum?

Alt i fuld respekt for dine grænser og intregitet

Omhyggelighed, grundighed, ordentlighed, no bullshit, nærvær, omsorg, fastholdende, 

Dagen video/audio optages og instituttet ejer optagelserne gennem kontrakt. Alle rettigheder overgives fuldt til instituttet – præcis som på hypnoteraput uddannelsen.

Din underviser

Hvem er jeg som underviser? Jeg er stærk, og jeg gør mig sårbar, ægte, og levende! Jeg er i stand til at være facilitator for hele holdet og mig selv samtidigt. Samtidig tør  jeg stille mig selv derud hvor det er hudløst, hvis det giver mening for holdet. Jeg underviser med intensitet og indlevelse, og kalder dig i de felter du har brug for det, så du kan blive den ultimativt bedste terapeut muligt. Intensiteten og roen er dele, som jeg ser det af største vigtighed og nødvendighed at mestre, som underviser. Helt rolig og helt intens på rette tidspunkt, så du oplever det du har brug for.

jeg er et menneske som har frigjort mig af samfundets livsbegrænsende bånd. Jeg oplever verden og tillader mig at være med og i alt hvad livet er. Og smukt ér det – livet!

Jeg tror på, at alle mennesker kan få re-aktiveret den for alle mennesker iboende evne til at mærke hvad der er rigtigt og sandt OG at handle i overensstemmelser med egne værdi og normsæt.

Dén måde at anskue verden på er blandt andet dét jeg grundlæggende arbejder ud fra som terapeut. Det er min erfaring, at de mennesker som er i stand til (TØR!) at gøre DET de har lyst til, på DEN måde de har lyst til, og på DET tidspunkt de har lyst til – dé mennesker går det godt. Disse mennesker er i stand til at tage ejerskab og ansvar for at gøre det nødvendige for at blive korrekt og rart afladt indeni.

Jeg har gennem de sidste 20+ år gennemgået knap 3.000 egenterapi timer, og dét grundige kendskab til mit eget indre gør mig i stand til, i samarbejde med dig, at bevæge dig derhen hvor det er helt perfekt for dig!

Jeg har gennem mit liv oplevet rigtig meget, lige fra et seksuelt misbrug under ægte tortur i årevis som lille barn ( personen var UDENFOR familien!) over et 19 år langt grænseløst stof og alkohol misbrug med flere dødelige overdoser, hjemløshed, og prostitution over depressioner, selvskade, og tomhed.

Alt dette gør at uanset hvad du kommer med vil jeg i nogen udstrækning have oplevet det på egen krop og har derfor en helt anden evne til at hjælpe dig end de behandlere som blot har læst sig til det. Og de uendeligt mange egenterapi timer, uddannelser, og supervision gør mig samtidigt i stand til at forblive objektiv så du sikrer dig det er DIT indre som vi arbejder med og ikke jeg.

Tandlægeskræk er væk med hypnose

Se mere om Uffe herover

Flere film udgår fra forsiden

Tid og sted følger.

Prisen for herligheden er kr. 2000 som betales fuldt ved tilmelding

Dagen er en lørdag fra 08.15 – 22.00